På gården finns omkring 40 kvigor i olika åldrar för köttproduktion. Vi köper in köttraskalvar varje höst och har dem i cirka 2 år, innan de går till slakt. Raserna kan variera. Våra djur äter bara gräs, inget kraftfoder. Detta gör att köttet får en bättre sammansättning och blir nyttigare och att djuren mår bra. De stora djuren går i lösdrift ute och kan själva välja om de vill vara i hagen eller inne i halmströbädden. De små går lösa i ladugården sin första vinter. Alla djuren går på bete från maj till november. 


Vi har fyra hästar. Svenskt halvblod, Arabiskt fullblod, kallblodstravare och Shetlandsponny. 

 Nio getter plus killingar av rasen Jämtget finns på gården. De är anslutna till en genbank och vi säljer avelsdjur. Tinga gärna killingar och var med och bevara jämtgetterna! 

 Vi brukar ha fem grisar varje sommar. De kan själva välja om de vill vara inne i ladugården eller ute och böka i den stora hagen. 

Hönsen: Höns finns av tolv olika raser. Bresse ,Stor-kochin ,Wyandotte ,Hollänska vithättor, Paduaner, Dvärgkochin, Japanska silkeshöns, Maran, Creme legbar, Grönvärpare( blandras), Silverudds blå och Hedemora. Kycklingar och avelsägg säljes under säsong. Alla överblivna tuppar får gå fritt på gården.

Övriga djur är: Myskankor,kaniner,vaktlar,påfåglar,guld-silver och diamantfasaner,brevduvor,
skrattduvoroch katter.

Bin har vi för pollineringen av växtrna och honung till husbehov.